دوره 13، شماره 3 - ( 8-1395 )                   جلد 13 شماره 3 صفحات 26-9 | برگشت به فهرست نسخه ها

Mohaghar A, Safari H, Amirteimoori A R, Soufi M. A New Data Envelopment Analysis Model for Efficiency Measurement of Decision Making Units with Parallel Network Structure. jor 2016; 13 (3) :9-26
محقر علی، صفری حسین، امیرتیموری علیرضا، صوفی منصور. مدل جدید تحلیل پوششی داده ها برای سنجش کارایی واحدهای تصمیم‏ گیرنده با ساختار شبکه ای موازی. تحقیق در عملیات در کاربردهای آن. 1395; 13 (3) :9-26

دانشگاه تهران

دانشگاه آزاد اسلامی یک سیستم دانشگاهی خصوصی با ساختار تصمیم­گیری متمرکز در ایران است که در دو سال اخیر به گونه­ ای در حال مهندسی مجدد ساختار خود است که کارایی واحد­های استانی و در نتیجه کل دانشگاه افزایش یابد. این تحقیق به دنبال توسعه­ ی مدل­ های تحلیل پوششی داده ­ها برای سنجش کارایی واحدهای استانی این دانشگاه به عنوان واحدهای تصمیم گیرنده در سیستم­ های چند مرحله­ ای با ساختار شبکه­ ای موازی در یک مطالعه ی موردی است. علیرغم توسعه­ ی مدل­ های DEA در دهه­ ی اخیر، هنوز مدلی برای سنجش کارایی ساختار شبکه­ ای موازی با در نظر گرفتن همزمان خروجی­ های نامطلوب و ورودی­ های غیر قابل کنترل طراحی نشده است. برای طراحی چنین مدلی واحدهای استانی دانشگاه آزاد اسلامی در افق 1404 مورد مطالعه قرار گرفتند و با استفاده از تحلیل پوششی داده­ ها بدون گرایش به ورودی یا خروجی  با ساختار ترجیحی، مدل سنجش کارایی واحدهای تصمیم­ گیرنده و در نهایت کل دانشگاه طراحی گردید.

دریافت: 1395/8/23 | پذیرش: 1395/8/23 | انتشار: 1395/8/23