جستجو در مقالات منتشر شده


۵ نتیجه برای لطفی طاهر

، محمدی یعقوبی فرج اله، لطفی طاهر، بابلیان اسماعیل،
دوره ۳، شماره ۲۲ - ( مهر ۱۳۸۸ )
چکیده

در این مقاله با استفاده از روش آشوب هموتوپی (HPM)، سری مک لورن تابع داده شده y= f(x) محاسبه می گردد. برای این منظور ابتدا یک معادله مانند A(f)= ۰ برای y= f(x) تشکیل داده و سپس این معادله با روش آشوب هموتوپی حل می شود. در پایان سادگی و کارایی این روش با چندین مثال نشان داده شده است.
، لطفی طاهر، مهدیان کتایون،
دوره ۴، شماره ۱۲ - ( فروردين ۱۳۸۶ )
چکیده

در این مقاله حل معادلات انتگرال ولترای نوع اول خاصی با هسته های منفرد مورد مطالعه قرار می گیرد. همچنین هسته های آبلی را در نظر خواهیم گرفت. کارایی و سادگی روش پیشنهادی را با ارایه چند مثال نشان خواهیم داد.
، لطفی طاهر، بابلیان اسماعیل، یعقوبی فرج اله،
دوره ۴، شماره ۱۴ - ( مهر ۱۳۸۶ )
چکیده

در این مقاله دو روش جدید یر اساس تجزیه آدومین (ADM) و آشوب هوموتوپی (HPM) برای محاسبه دقیق مقدار تابع گاما ارایه شده است. همچنین مقایسه جواب های به دست آمده توسط این روش ها مورد بررسی قرار گرفته است. با ارایه چند مثال سادگی، کارایی و موثر بودن الگوریتم های پیشنهادی نشان داده شده است.
، محمدی یعقوبی فرج اله، لطفی طاهر، بابلیان اسماعیل،
دوره ۶، شماره ۲۰ - ( فروردين ۱۳۸۸ )
چکیده

در این مقاله، یک مدل بهینه سازی با یک تابع هدف چندگانه با توجه به یک دستگاه معادلات رابطه فازی ارایه می شود. مجموعه جواب این قبیل از معادلات رابطه فازی، یک مجموعه غیر محدب است. بنابراین روش های معمولی از قبیل روش سیمپلکس یا روش نقطه ی داخلی برای حل این گونه مسایل به کار نمی روند. در این مقاله، ابتدا روی مجموعه جواب شدنی بحث می کنیم و سپس به مساله بهینه سازی یک تابع هدف خطی می پردازیم که برای حل این مساله، ابتدا آن را به یک مساله برنامه ریزی صحیح ۰-۱ تبدیل کرده و سپس آن را با استفاده از تکنیک شاخه و کران حل می نمائیم و در نهایت به مساله بهینه سازی یک تابع هدف چندگانه با استفاده از روشه ای Lp متریک می پردازیم. قضایا، تعاریف و لم های مورد نیاز در این مقاله بیان می شود و سرانجام به منظور روشن شدن روش ارایه شده، مثالی واقعی ارایه می شود.
، لطفی طاهر، محمدی یعقوبی فرج اله، بابلیان اسماعیل،
دوره ۶، شماره ۲۳ - ( دى ۱۳۸۸ )
چکیده

در این مقاله فنون آشوب و بسط لاگرانژ برای حل معادلات غیرخطی جبری معرفی شده است. همچنین با ارایه چند مثال سادگی، کارایی و موثر بودن الگوریتم پیشنهادی نشان داده شده است.

صفحه ۱ از ۱