۷ نتیجه برای شفیعی
مجید محمدشفیعی، سعیده کتابی، محمد شاکر اردکانی، مسیح محمدشفیعی،
دوره ۹، شماره ۳ - ( ۷-۱۳۹۱ )
چکیده
هدف از نگارش مقاله حاضر، رتبهبندی کانالهای ارتباطات بازاریابی به منظور گزینش مناسبترین کانالها میباشد. توجه به هدایت منابع محدود به سمت کانالهای اصلی ارتباطات بازاریابی امری ضروری است. در این پژوهش، کانالهای اصلی و اولویتدار در ارتباطات بازاریابی شناسایی میشود. در این راستا از روش تحلیل سلسله مراتبی فازی جهت اولویتبندی این کانالها استفاده میشود. نتایج به دست آمده در این مورد حاکی از آن است که تبلیغات بالاترین رتبه را در میان کانالهای ارتباطات بازاریابی در "محصول- بازارِ" مورد بررسی دارا میباشد، لذا اصلیترین کانال در ارتباطات بازاریابی آن "محصول- بازار" میباشد. پژوهش حاضر از نوع توصیفی- پیمایشی میباشد. برای جمعآوری اطلاعات مربوط به ادبیات موضوع از روشهای کتابخانهای و برای استخراج معیارها و گزینههای پژوهش علاوه بر مطالعهی ادبیات موضوع، از نظر کارشناسان مرتبط با موضوع پژوهش استفاده گردیده است. همچنین جهت تجزیه و تحلیل دادهها از روش تحلیل سلسله مراتبی فازی (FAHP) استفاده گردیده است.
محمد کاظمی، شیما شفیعی گل، سارا فال سلیمان، مریم ناصح،
دوره ۹، شماره ۴ - ( ۱۱-۱۳۹۱ )
چکیده
در این مقاله یک مدل برای طراحی پیکربندی در سیستمهای تولید سلولی پویا با مسیرهای پردازش جایگزین ارایه شده است. یکی از نکات قابل توجه در این مدل قابلیت تقسیم یک نوع قطعه بر روی انواع ماشینهایی که توان انجام آن را دارند میباشد. همچنین در مدل ارایه شده زمان بیکاری ماشین و سلول در نظر گرفته شده است. بدین معنی که برای تخصیص یافتن قطعات و ماشینآلات به ماشینها و سلولها علاوه بر در نظر گرفتن هزینههای مربوط به جابهجایی قطعات و هزینههای مربوط به عملیات، هزینههای مربوط به بیکاری سلولها و ماشینآلات نیز در نظر گرفته شده است. با در نظر گرفتن هزینههای بیکاری سلولی و ماشینهای داخل سلول توامان به دنبال کاهش هزینه و افزایش بهرهوری هستیم. در پایان، مساله در قالب مدل ریاضی مدلسازی شده و ضمن ارایه مثال به بررسی صحت مدل ارایه شده پرداخته شده است و توسط نرمافزار Lingo ۹ حل شده است. همچنین مقایسهای بین مدل ارایه شده و حالتی که پخش قطعات، بیکاری سلول و بیکاری ماشین نداریم شده است.
مجید محمدشفیعی، زهرا یاوری، پریسا قربانیان،
دوره ۱۲، شماره ۳ - ( ۸-۱۳۹۴ )
چکیده
رتبهبندی فروشگاهها و به روز رسانی اطلاعات در این زمینه براساس تصویر ذهنی مطلوب و قدرتمندی که مشتری از فروشگاه دارد، گام موثری در شناسایی توانایی و ظرفیتهای فروشگاه و ایجاد ارزش برای فعالان این شبکه است. تصویر ذهنی فروشگاهی در ابعاد راحتی، پرسنل فروش، ترفیعات، تسهیلات، جو فروشگاه، خدمات، عوامل نهادی و خود کالا تجلی مییابد. در این پژوهش، بر اساس این ابعاد و با کمک نمونهای در حجم ۲۵۰ نفر از مشتریان فروشگاههای زنجیرهای منتخب در اصفهان، این فروشگاهها رتبه بندی شد. به علاوه برای تعیین اهمیت معیارها از تلفیق نظرات کارشناسان منتخب این فروشگاهها استفاده شد. در این راستا از فن ای اچ پی گروهی استفاده گردید. نتایج این پژوهش حاکی از آن است که مجموعه اصفهان سیتی سنتر رتبه اول، کوثر رتبه دوم و رفاه رتبه سوم را اخذ کردهاند.
محسن شفیعی نیک آبادی، کیخسرو یاکیده، اکرم اویسی عمران،
دوره ۱۴، شماره ۱ - ( ۱-۱۳۹۶ )
چکیده
در این پژوهش با هدف بررسی کارایی کلی فرایند تولید و انتقال برق نواحی شانزدهگانه تولید و انتقال صنعت برق کشور به عنوان واحدهای تصمیمگیرنده انتخاب شدند. بر پایه مدل خلیلی و شهمیری مدل ریاضی پیشنهاد گردیده است که شامل دو مرحله تولید و انتقال برق است. در مدل پیشنهادی در پایان مرحله تولید متغیرهای خروجی در نظر گرفته شدند که دیگر وارد مرحله بعدی تولید نمیشوند. در مرحله دوم نیز علاوه بر ورودیهای دریافتی از محله تولید، متغیرهای ورودی دیگری در نظر گرفته شدند که از مرحله قبل وارد مدل نمیشوند. در مرحله اول متغیرهای مصرف داخلی نیروگاهها و سوخت مصرفی به عنوان متغیرهای ورودی و متغیرهای حداکثر بار تولیدی، تولید ویژه، تولید ناویژه، راندمان، قدرت نامی نیروگاه، قدرت عملی نیروگاه به عنوان متغیرهای خروجی در نظر گرفته شدند. در مرحله دوم نیز متغیرهای حداکثر بار تولیدی، تولید ویژه، تولید ناویژه، ظرفیت پستهای انتقال نیرو و طول خطوط انتقال نیرو به عنوان متغیرهای ورودی و متغیر انرژی تحویلی به عنوان خروجی مطلوب و تلفات انرژی به عنوان متغیر خروجی نامطلوب در نظر گرفته شده است. در مجموع دو مرحله، نواحی آذربایجان، اصفهان، تهران، خراسان، خوزستان، سمنان، فارس و کرمان کارا شناخته شدند.
مرتضی شفیعی،
دوره ۱۴، شماره ۲ - ( ۴-۱۳۹۶ )
چکیده
یکی از مسایل اساسی امروزه در بسیاری از سازمانها به ویژه در موسساتی نظیر بانکها که دارای شعب فراوان هستند، این است که روش ارزیابی عملکرد در آنها روش منطقی و صحیحی نیست. تکنیکهای مرسوم که برای ارزیابی عملکرد استفاده میشوند، یک سطحی میباشند و نمیتوانند اطلاعات مدیریتی کافی برای شناسایی عوامل ناکارایی واحدهای ناکارا و دستیابی به مزایا و معایب استراتریهای رقابتی، در اختیارکارشناسان قرار دهند؛ اما تکنیک تحلیل پوششی دادههای چندسطحی میتواند بر این مشکل غلبه کند. از مهمترین مشکلات مدلهای کلاسیک میتوان به نادیده گرفتن روابط داخلی هر واحد در ارزیابی عملکرد اشاره کرد. در این مقاله با استفاده از مفاهیم بازی استاکلبرگ و برنامهریزی چندسطحی یک مدل ریاضی چندسطحی برای ارزیابی عملکرد شعب بانک طراحی میشود، که مشکلات مدلهای قبلی را تا حدودی مرتفع نموده و قادر است ارزیابی واقع بینانهتری از کارایی شعب بانک ارایه کند
مرتضی شفیعی، محسن رستمی مال خلیفه، هیلدا صالح،
دوره ۱۹، شماره ۴ - ( ۹-۱۴۰۱ )
چکیده
کمبود منابع اولیه تجدیدناپذیر، یکی از چالش های جدی است که در دهه های اخیر صنایع مختلف با آن مواجه بوده اند. از این رو مدیران به دنبال راهکارهای مناسب به منظور استفاده بهینه از این منابع می باشند تا با استفادهی حداکثری از امکانات و منابع در دسترس، کارایی زیرمجموعه های تحت مدیریت خود را ارتقا بخشند.
یکی از پرکاربردترین تکنیک ها در یافتن تخصیص بهینه منابع، تحلیل پوششی داده ها می باشد. بنابراین در این مقاله به ارایه مدلی جدید برای تخصیص مجدد منابع در شبکه های موازی می پردازیم. سپس با استفاده از برنامه ریاضی دوسطحی تکنیکی جدید را برای حل مدل پیشنهادی معرفی می کنیم و درنهایت مدل پیشنهادی را به منظور تخصیص مجدد منابع اولیه در صنعت پتروشمی به کار می گیریم و نتایج به دست آمده را مورد بحث و بررسی قرار می دهیم.
مرتضی شفیعی، هیلدا صالح،
دوره ۲۰، شماره ۲ - ( ۴-۱۴۰۲ )
چکیده
مدیریت زنجیره تامین با توجه به گسترش روز افزون بازارهای جهانی، به یکی از موضوعات مهم و بحث انگیز تبدیلشده است. یک زنجیره تامین کارا فواید متعددی را برای سازمان به همراه خواهد داشت که از جمله آنها می توان به کاهش هزینه ها، افزایش سهم بازار، افزایش فروش و روابط پایدار با مشتری اشاره کرد. در نتیجه واضح است که پیکرهبندی دوباره زنجیرهتامین می تواند شرکت را در جهت رساندن به اهدافش یاری دهد.
لذا هدف پژوهش حاضر ارایه یک مدل ریاضی به گونه ای است که علاوه بر کاهش هزینه ها با بهره گیری بهتر از ظرفیت تامین کننده ها موجب افزایش تقاضا و تحویل به موقع در طول زنجیره گردد. همچنین برای حل مدل ارایهشده از روش تجزیه اصلاحی بندرز استفاده شده است. این شیوه در مقایسه با روش کلاسیک بندرز باعث می شود مساله ی اصلی و فرعی به صورت دو مدل برنامه ریزی با اهداف متفاوت طراحی شوند.