جستجو در مقالات منتشر شده


۴ نتیجه برای بیگی

فرهاد حسین زاده لطفی، زهرا قلیج بیگی، کبری غلامی، نازیلاآقایی،
دوره ۸، شماره ۳ - ( ۹-۱۳۹۰ )
چکیده


نازیلا آقایی، دکتر فرهاد حسین زاده لطفی، دکتر کبری غلامی، زهرا قلج بیگی،
دوره ۱۵، شماره ۲ - ( ۴-۱۳۹۷ )
چکیده

تا کنون روش های زیادی برای رتبه بندی DMU ها درتحلیل پوششی داده هاDEA ارایه شده است که اکثر این روشها در تعیین رتبه محدودیت دارند. از محدودیت های موجود میتوان از نشدنی بودن بعضی از این دوش ها در حالت خاص یا عدم توانایی انها در رتبه بندی همه DMUها یاد کرد که ما در این مقاله روشی جهت دتبه بندی و تحلیل حساسیت رتبه واحرهای تصمیم گیرنده در تحلیل پوششی داده ها ارایه داده ایم که مدل ارایه شده در این مقاله شدنی بوده و قادر به رنبه بندی همه DMUها می باشد. بعبارت دیگر DMU ها در روش ارایه شده بر مبنای ابرصفحه ایده ال ارزیابی شده و سپس DMUها را صرف نظر از نمره کارایی رتبه بندی می کند و از انجا که دتبه بندی DMUها در DEA از مهمترین مفاهیم مدیریتی، اقتصادی و ...می باشد بنابراین روشی جهت یافتن بازه پایداری برای رتبه واحدها بیان کردیم و مثال عددی جهت رتبه بندی هشت DMU با دو ورودی و یک خروجی ارایه شده است.
سکینه بیگی، الهام بصیری،
دوره ۱۸، شماره ۳ - ( ۶-۱۴۰۰ )
چکیده

تهیه جدول زمان‌بندی درس­ های دانشگاهی یک فرآیند تصمیم­ گیری بسیار زمانبر است که در هر نیمسال تحصیلی در مراکز آموزش عالی و با در نظر گرفتن محدودیت­ های بسیاری انجام می­ شود. در این تحقیق، یک مدل برنامه‌ریزی ریاضی خطی چندهدفه برای زمان‌بندی درس­ های دانشگاهی ارایه شده است. تابع هدف این تحقیق شامل سه تابع کمینه ­سازی مجموع اختلاف زمان آغاز و پایان کلاس ­ها در هر روز برای گروه­ های مختلف دانشجویان، بیشینه­ سازی مطلوبیت حاصل از ارایه درس­ ها و کمینه ­سازی تعداد درس­ هایی است که فاصله بین جلسه­ های آن­ ها کمتر از یک روز است. محدودیت‌های مساله شامل محدودیت‌های مربوط به عدم تداخل برنامه‌ی استادان، کلاس‌ها و دانشجویان و همچنین محدودیت­ های مربوط به نحوه ارایه درس ­های مختلف است. در مدل پیشنهادی تحقیق، نحوه ارایه درس­ های سه واحدی با دوره تناوب دو هفته­ ای در نظر گرفته شده است. در پایان، کارایی مدل پیشنهادی تحقیق با استفاده از نرم‌افزار گمز برای یک مثال واقعی نشان داده شده است.
محسن میرزایی، محمد رضا ستوده، ندا احمدخان بیگی،
دوره ۱۹، شماره ۳ - ( ۶-۱۴۰۱ )
چکیده

موضوع این مقاله، شناسایی و بررسی عوامل موثر بر مدیریت زنجیره تامین است. این تحقیق در گروه خودروسازی سایپا انجام شده است. خبرگان این پژوهش متشکل از ۵۰ نفر از خبرگان این شرکت در زمینه زنجیره تامین میباشند. خبرگان این پژوهش را افرادی تشکیل دادند که یا دارای تحصیلات آکادمیک در زنجیره تامین بوده و یا سابقه کار بیش از ۱۰ سال در این حوزه داشته و از این نظر کاملا در این زمینه کارکنان دانشی می‌باشند و در حقیقت مدیریت زنجیره تامین خودروسازی سایپا به عهده این افراد میباشد. با توجه به تعداد محدود خبرگان در این شرکت از روش کل شماری استفاده شد. توجه به این‌که ابزار جمع‌آوری اطلاعات مربوط به منغیرهای این پژوهش پرسشنامه بود، تعداد ۵۰ پرسشنامه بین افراد نمونه توزیع شد و در نهایت ۳۹ عدد از این پرسشنامه‌ها عودت داده شد. پرسشنامه استفاده‌شده در این پژوهش استاندارد بود. پژوهشگر فرضیات خود را با توجه به عوامل تاثیرگذار شناسایی‌شده بر زنجیره تامین مطرح نمود. این عوامل عبارت‌اند از: قابلیت اطمینان، پاسخگویی، چابکی، هزینهها و مدیریت دارایی. پژوهشگر این فرضیات را با استفاده از روش معادلات ساختاری و نرم افزار smart pls مورد آزمون قرار داد. نتایج حاصل از پژوهش نشان‌دهنده تاثیرگذار بودن ابعاد شناسایی شده بر مدیریت زنجیره تامین بودند. از میان ابعاد شناساییشده مدیریت دارایی‌ها بر مدیریت زنجیره تامین تاثیر منفی و معکوسی داشت.
 

صفحه ۱ از ۱