دوره 13، شماره 3 - ( 8-1395 )                   جلد 13 شماره 3 صفحات 110-97 | برگشت به فهرست نسخه ها

Khatami Firouzabadi S M A, Amiri M, Moghimi Shahri B. Presenting a Hybrid Analytic Network Process Model and Goal Programming of Ordering to Suppliers in Supply Chain with Minimum Deviations (Case Study: Iran Khodro Co.). jor 2016; 13 (3) :97-110
علی خاتمی فیروزآبادی سید محمد، امیری مقصود، مقیمی شهری بهزاد. ارائه مدل ترکیبی فرایند تحلیل شبکه و برنامه ریزی آرمانی سفارش دهی به تامین کنندگان در زنجیره تامین با حداقل انحرافات (مورد مطالعه شرکت ایران خودرو). تحقیق در عملیات در کاربردهای آن. 1395; 13 (3) :97-110

گروه مدیریت دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی

تصمیم ­گیری به منظور گزینش و تخصیص سفارش به تامین­ کنندگان در زنجیره تامین به عنوان یکی از مهم­ترین مباحث در این زنجیره مطرح می­شود و در برگیرنده­ی عوامل زیادی است که گاهی در تعارض با یکدیگر قرار  می­گیرند­. در این مقاله روش تحلیل عاملی تاییدی برای شناسایی معیارهای اساسی در گزینش تامین­کنندگان بکار گرفته شد، همچنین از روش دیمتل و فرایند تحلیل شبکه به منظور رتبه­ بندی تامین­ کنندگان استفاده شد، علاوه بر این از روش برنامه­ ریزی آرمانی عدد صحیح برای هدف­ گذاری تمامی عوامل ملموس و غیر ملموس و همچنین مقادیر کمی و کیفی سطوح زنجیره تامین استفاده گردید. کاهش هزینه خرید و حمل و نقل، کاهش زمان انتظار تا دریافت سفارش، افزایش کیفیت محصول و ... به عنوان  آرمان­ها در این مقاله لحاظ گردید­ه­است، همچنین سیاست­ شرکت مبنی بر کاهش تعداد تامین­ کنندگان و تعیین میزان سفارش به تامین­ کنندگان بود که در این پژوهش مورد بررسی قرار گرفت و براساس مدل مد نظر شرکت، سفارش ­دهی به تامین ­کنندگان صورت گرفت و در نهایت تحلیل حساسیتی بر روی محدودیت­های اساسی شرکت انجام گرفت­.

متن کامل [PDF 1974 kb]   (2327 دریافت)
دریافت: 1395/10/5 | پذیرش: 1395/10/5 | انتشار: 1395/10/5