دوره 13، شماره 4 - ( 11-1395 )                   جلد 13 شماره 4 صفحات 103-120 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Mohammadnezhad Chari F, Safaei Ghadikolaei A. Supply Chain Identify and Rank the Criteria for Selecting Suppliers in the LARG (Case Study: KALLEH Food Industry). Journal of Operational Research and Its Applications. 2017; 13 (4) :103-120
URL: http://jamlu.liau.ac.ir/article-1-1408-fa.html
محمدنژاد چاری فاطمه، صفائی قادیکلایی عبدالحمید. شناسایی و رتبه بندی معیارهای انتخاب تامین کنندگان در زنجیره تامین لارج (مطالعه موردی: صنایع غذایی و لبنی کاله). تحقیق در عملیات در کاربردهای آن . 1395; 13 (4) :103-120

URL: http://jamlu.liau.ac.ir/article-1-1408-fa.html


کارشناسی ارشد، دانشگاه غیرانتفاعی خزر، گروه مدیریت صنعتی، محمودآباد
چکیده:   (3249 مشاهده)

یکی از اصلی ترین عوامل پایداری و بقا درمحیط پررقابت امروزی ، کاهش هزینه‌های تولید محصول می‌باشد. انتخاب تأمین‌کنندگان مناسب می‌تواند به شکل قابل ملاحظه‌ای هزینه‌های تولید را کاهش و قابلیت رقابت‌پذیری سازمان را افزایش دهد، چرا که در بیشتر صنایع، هزینه مواد خام و اجزای تشکیل دهنده محصول، قسمت عمده‌ای از بهای تمام شده محصول را در بر می‌گیرد. در این مقاله به دنبال آن هستیم که موضوع شناسایی معیارهای موثر در انتخاب تأمین‌کنندگان و تعیین درجه اهمیت آن‌ها رادر رویکرد ترکیبی زنجیره تامین لارج موردبررسی قرار دهیم. زنجیره تأمین لارج تلاش دارد رویکردهای ناب، چابک، تاب آور‌ و سبز را در فضای مدیریت زنجیره تأمین کنار هم بنشاند تا از مزایای تک تک آن‌ها بهرمند شده و همزمان کاستی‌های آن‌ها را بپوشاند. برای تعیین میزان اهمیت و رتبه‌بندی شاخص‌ها از فرایند تحلیل شبکه ای فازی استفاده شده است.این تحقیق بر اساس هدف، کاربردی و بر اساس ماهیت، توصیفی است. 

متن کامل [PDF 1871 kb]   (9117 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1395/10/4 | پذیرش: 1395/10/4 | انتشار: 1395/10/4

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول