TY - JOUR T1 - Supply Chain Identify and Rank the Criteria for Selecting Suppliers in the LARG (Case Study: KALLEH Food Industry) TT - شناسایی و رتبه بندی معیارهای انتخاب تامین کنندگان در زنجیره تامین لارج (مطالعه موردی: صنایع غذایی و لبنی کاله) JF - JAMLU JO - JAMLU VL - 13 IS - 4 UR - http://jamlu.liau.ac.ir/article-1-1408-fa.html Y1 - 2017 SP - 103 EP - 120 KW - : Supply Chain KW - Supplier Selection KW - Supply Chain Large KW - Fuzzy Network Analysis Process. N2 - یکی از اصلی ترین عوامل پایداری و بقا درمحیط پررقابت امروزی ، کاهش هزینه‌های تولید محصول می‌باشد. انتخاب تأمین‌کنندگان مناسب می‌تواند به شکل قابل ملاحظه‌ای هزینه‌های تولید را کاهش و قابلیت رقابت‌پذیری سازمان را افزایش دهد، چرا که در بیشتر صنایع، هزینه مواد خام و اجزای تشکیل دهنده محصول، قسمت عمده‌ای از بهای تمام شده محصول را در بر می‌گیرد. در این مقاله به دنبال آن هستیم که موضوع شناسایی معیارهای موثر در انتخاب تأمین‌کنندگان و تعیین درجه اهمیت آن‌ها رادر رویکرد ترکیبی زنجیره تامین لارج موردبررسی قرار دهیم. زنجیره تأمین لارج تلاش دارد رویکردهای ناب، چابک، تاب آور‌ و سبز را در فضای مدیریت زنجیره تأمین کنار هم بنشاند تا از مزایای تک تک آن‌ها بهرمند شده و همزمان کاستی‌های آن‌ها را بپوشاند. برای تعیین میزان اهمیت و رتبه‌بندی شاخص‌ها از فرایند تحلیل شبکه ای فازی استفاده شده است.این تحقیق بر اساس هدف، کاربردی و بر اساس ماهیت، توصیفی است. M3 ER -