۳ نتیجه برای مهسا قندهاری
مهسا قندهاری، فاطمه فغانی، سید مهدی طباطبایی،
دوره ۹، شماره ۴ - ( ۱۱-۱۳۹۱ )
چکیده
سرمایهگذاران در تصمیمات خود جهت انتخاب پرتفولیوی مناسب به طورهمزمان چندین هدف را مدنظر قرار میدهند. این اهداف ممکن است در مواقعی با هم در تعارض باشند. عموما مدیران پرتفولیو، بهترین ترکیب سهامی را انتخاب میکنند که حد الامکان تمام اهداف سرمایهگذاران را برآورده سازد. بدین جهت در این مقاله سعی شدهاست تا ضمن بررسی تحقیقات قبلی و مقایسه مدلهای بهینهسازی پرتفولیو، به کمک برنامهریزی آرمانی مدلی ارایه شود که با در نظرگرفتن اهدافی همچون؛ حداکثرسازی بازده، حداقلسازی ریسک، حداکثرسازی چولگی بازده پرتفولیوو حداقلسازی کشیدگی ریسک پرتفولیو، بتواند بهترین ترکیب سهام را انتخاب کند. بدین منظور ۱۰ شرکت اول ازفهرست ۵۰ شرکت فعالتر در بورس اواراق بهادار تهران در سه ماهه سوم سال۱۳۹۰ انتخاب گردیده است. اطلاعات مورد نیاز هر سهم با استفاده از نرمافزار تدبیر جمع آوری و با نرمافزار SPSS محاسبه و سپس با جایگذاری داده ها در مدل عمومی، مدل با نرمافزار LINGO حلشده است ودر آخر درصد سرمایه گذاری در هرسهم مشخص گردیدهاست.
مهسا قندهاری، محمد خیاط خوشدوز، فهیمه عسگری،
دوره ۱۰، شماره ۲ - ( ۵-۱۳۹۲ )
چکیده
با توجه به اهمیت انتخاب تامینکننده در فرآیند تولید، یکی از مسایل مهم مطرح در این بخش زمانی شکل میگیرد که تامینکننده دارای محدودیت در تامین نیازهای شرکت یا کارخانه باشد. بیشتر خطوط تولید صنعت توانایی تولید همزمان چند محصول را ندارند و در صورتیکه تولیدشان انعطافپذیر باشد باید نحوهی کار خط تولید خود را تغییر دهند که این تغییر برای تامینکننده، زمان و هزینه دربر دارد و همچنین برای شرکت و یا کارخانه، زمان تحویل گرفتن مواد اولیهی مورد نیاز به تاخیر میافتد. برای حل این مشکل در این مقاله ایدهای نوآورانه در صنعت سنگ داده شده است؛ به طوریکه با استفاده از وزنهای بهدست آمده از روشهای انتخاب (فرآیند تحلیل سلسله مراتبی) و قرار دادن این وزنها در جدول روشهای تخصیص منابع (الگوریتم مجارستانی) هر مادهی اولیه جهت دستیابی به بیشترین سود ممکن به یک تامین-کننده تخصیص داده شد. نتایج این پژوهش حاکی از آن است که زمانی که یک کارخانه یا شرکت برای تامین دستهای از مواد اولیهی خود با محدودیتهایی از سوی تامینکنندگان مواجه میگردد و نیز توانایی پاسخ همزمان به تمام نیازها را ندارند؛ میتواند از این مدل بهره جوید.
محمد باستانی، سعیده کتابی، مهسا قندهاری،
دوره ۱۱، شماره ۱ - ( ۱-۱۳۹۳ )
چکیده
اخیراً مدیریت زنجیره تأمین و فرآیند انتخاب تأمینکنندگان نظر بسیاری از محققان و صاحب نظران را به خود جلب کرده و مقالات و تحقیقات بسیاری در زمینه ارزیابی و انتخاب تأمینکنندگان صورت گرفته است. با این وجود موضوع ارزیابی و انتخاب توزیعکننده کمتر مورد توجه قرارگرفته است. توزیعکننده در زنجیره تأمین نه تنها عامل ارتباط تولید کننده با مصرفکننده نهایی محصول یا خدمت بوده بلکه اولین بخشی است که صدای مشتری را شنیده؛ متوجه تغییرات تقاضا میشود؛ بنابراین ارزیابی آنها امری ضروری میباشد. لذا هدف اولیه این مقاله ارزیابی عملکرد توزیعکنندگان در زنجیره تأمین با استفاده از تحلیل پوششی دادهها میباشد. به این منظور در ابتدا آرمانهای مربوط و معیارهای موثر در ارزیابی توزیعکنندگان شناسایی گردیدند. سپس معیارهای مهم مشخص شدند. در ادامه، با استفاده از روش تحلیل پوششی دادهها امتیازات کارآیی توزیعکنندگان محاسبه شدند. در نهایت نحوه توزیع محصولات بین توزیعکنندگان، با توجه به آرمانهای موجود و بنابر حداکثر نمودن کارآیی در یک مطالعه موردی در صنعت خودرو به کمک مدل تلفیقی تعیین گردید.